23948sdkhjf

Bolia satser på international online handel

Designkæden Bolia.com satser massivt på international online handel og åbner for salg og distribution til alle lande i Europa.
Bolia.com som har butikker og onlinehandel i Danmark, Tyskland, Norge og Sverige styrker sin internationale ekspansion online og har netop lanceret en engelsk version af deres online shop.

Det betyder at hele Europa nu kan bestille og få leveret lige til døren, hvilket falder fint sammen med lanceringen af deres nye 2015-kollektion, der indeholder flere produkter end nogensinde før.

- Dette er første skridt mod en global online platform som udvikles parallelt med den fortsatte ekspansion af fysiske butikker, udtaler Lars Lyse Hansen, adm. dir. for Bolia.com.

- Vi har igennem lang tid oplevet en stærk interesse og efterspørgsel efter vores designs fra lande over hele verden, specielt efter vi har integreret en lang række sociale medier i vores marketing platform. Derfor udvikler vi en global online platform som kan tilgodese efterspørgslen og skabe vækst og nye arbejdspladser, tilføjer han.

Bolia.com har haft en god vækst igennem flere år og høstet international anderkendelse med finalepladser ved bl.a. World Retail Awards samt European E-commerce Awards.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.163